Vancis levert hoogwaardige cloud- en beheerdiensten voor non-profit organisaties in het onderwijs, de zorg en het onderzoeksveld. 

Onze IT-oplossingen zijn veilig, schaalbaar en flexibel. Kwaliteit, leveranciersonafhankelijkheid, resultaatgerichtheid en samenwerking staan hoog in het vaandel. Bij Vancis is niemand een nummer. Wij bouwen met elke klant een nauwe band op. Customer intimacy zorgt voor ongekende meerwaarde. Dat wordt gezien en gewaardeerd. In de praktijk betekent het korte lijntjes, eerlijke antwoorden en oog voor uw lange termijn doelen. Onze honderd professionals denken mee en schakelen razendsnel.

Onze jarenlange ervaring maakt Vancis uniek. Met ruim veertig jaar ervaring en een sterke specialisatie weten wij wat er speelt. Wij voeren een gebalanceerd portfolio van bewezen technologie en passen die toe in de onderwijs-, zorg- en onderzoeksectoren. Daarmee kunnen zij zich focussen op het verwezenlijken van hun doelen. Het resultaat? Minder zorgen, meer efficiëntie en tevreden gebruikers.