Missie

Optimo ontzorgt organisaties door hun primaire en/of secundaire processen optimaal in te richten en te beheren. Door een persoonlijke en professionele aanpak streven wij altijd naar klanttevredenheid op het hoogste niveau.

Visie

Wij willen de beste en meest gewaardeerde dienstverlenende partner zijn voor onze opdrachtgevers. In de veranderde omgeving waarin automatisering en optimalisatie van softwaresystemen van grote toegevoegde waarde zijn, helpt Optimo met specialistische kennis de organisaties op weg. Wij aanschouwen gedegen kennis van de branche als noodzakelijk, willen wij de organisaties optimaal vooruit helpen. Met persoonlijke aandacht en door met elkaar samen te werken, zijn wij in staat om met onze opdrachtgevers de beoogde bedrijfsdoelstellingen op een efficiënte, professionele en toegankelijke manier te behalen. 

Wij geloven in optimaal ingerichte processen, die ervoor zorgen dat organisaties zo efficiënt mogelijk werken. Wij blijven altijd vernieuwen, omdat goed altijd beter kan. Door elk jaar nieuwe specialismen neer te zetten en te vermarkten, blijven wij onszelf verrijken en zorgen wij ervoor dat de opdrachtgever een totaaloplossing kan verwachten. Zo stimuleren en garanderen wij de professionaliteit en kwaliteit van onze organisatie. Optimo wil voor de opdrachtgever de eerste keus zijn en voor medewerkers een aantrekkelijke werkgever. 

Bedrijfscultuur

Wij zetten onze medewerkers in hun kracht en helpen ze het uiterste uit zichzelf te halen. Daarom investeren wij veel in de groei van onze medewerkers. Wij verwachten van onze medewerkers ondernemerschap, leiderschap, visie en veel passie. Wij ondersteunen onze medewerkers hierin, maar verwachten ook veel zelfinitiatief. 

Wij kijken naar de mens en niet naar de leeftijd, achtergrond, geslacht of geloofsovertuiging. Zo kom je bij Optimo een grote diversiteit aan medewerkers tegen. Maar hoe verschillend onze medewerkers ook zijn, ze hebben veel gemeen: ze zijn professioneel, gemotiveerd, leergierig en weten wat doorzetten is. En het zijn goede teamplayers. Onze werksfeer is open en informeel en samen gaan we geen enkele uitdaging uit de weg.