ISAE 3402 insight

Tijdens deze online cursus krijgt u inzicht in de hoofdlijnen van ISAE 3402 en de impact op uw organisatie. U begrijpt na deze compacte cursus wat ISAE 3402 is, hoe u in hoofdlijnen een ISAE 3402 rapport moet opstellen en welke organisatorische maatregelen u moet nemen.

In de cursus zijn oefeningen en toetsvragen opgenomen die u spelenderwijs kennis laten maken met ISAE 3402.

INSIGHT

FRAMEWORK

Introductie Control Framework
Reikwijdte COSO Highlights
   

RISK

AUDIT

Risico analyse Rol Management
Risk Management Service Auditor


ISAE 3402 training

ISAE 3402 lijkt op het eerste gezicht ingewikkeld. Er wordt veel gebruik gemaakt van vakjargon en de standaard is omvangrijk. Toch is het de makers van Constitute gelukt om een begrijpelijke en heldere training te maken over de ISAE 3402 standaard. Daarom is de cursus ISAE 3402 Insight geschikt voor iedere medewerker die meer kennis wil hebben van de standaard.

Tijdens de training wordt theoretische kennis toegelicht met voorbeelden. Daarnaast zijn er oefeningen en toetsvragen opgenomen die helpen bij het krijgen van een gedegen inzicht in de ISAE 3402 standaard.

Voor wie

Deze cursus is afgestemd op medewerkers en managers die inzicht willen in de standaard en de gevolgen van de standaard, maar geen behoefte hebben aan gedetailleerde kennis. De cursus ISAE 3402 wordt in de praktijk gevolgd door consultants, medewerkers en (financiële) managers van gebruikers- en serviceorganisaties en accountants.

 

Inhoud training
Overzicht ISAE 3402

Doelgroep
Iedereen die in zijn of haar werk te maken krijgt met ISAE 3402 en kennis wil hebben van de hoofdlijn en gevolgen van ISAE 3402.

Studieduur
Circa 4 uur

Vorm
E-Learning (online)

Investering
EUR 295 (excl. btw)

Niveau
Enige financiƫle voorkennis of kennis van processen is gewenst.