ISAE 3402 Essentials

Tijdens deze online cursus krijgt u inzicht in de achtergrond van de ISAE 3402 standaard, leert u hoe u een ISAE 3402 project kunt managen en krijgt u een gedegen inzicht in de impact van ISAE 3402 op uw organisatie. Na deze cursus bent u in staat om een ISAE 3402 rapport op te stellen, het project te managen en de audit te begeleiden.

Tijdens deze intensieve online training worden alle aspecten van ISAE 3402 stap voor stap behandeld. Inzicht in de structuur van de ISAE 3402 standaard, de vorm, opbouw en inhoud van de rapportage. Leer welke stappen uw organisatie moet nemen om ISAE 3402 te implementeren.

Krijg kennis van informatiebeveiliging, het COSO framework, de inrichting van het control framework en de processen die noodzakelijk zijn om een ISAE 3402 assurance verklaring te verkrijgen. Krijg een gedegen overzicht van de standaard en de gevolgen voor uw organisatie.

voor wie geschikt

De training ISAE 3402 Essentials is een online training voor managers en professionals die verantwoordelijk zijn voor de implementatie van ISAE 3402 in een organisatie. De studiebelasting is circa 16 uur. De kosten voor deze compacte cursus bedragen EUR 895 excl. btw.

Van inzicht tot begrip en overzicht

ISAE 3402 lijkt op het eerste gezicht ingewikkeld. Er wordt veel gebruik gemaakt van vakjargon en de standaard is omvangrijk. Toch is het de makers van Constitute gelukt om een begrijpelijke en heldere training te maken over de ISAE 3402 standaard. De cursus ISAE 3402 Essentials is geschikt voor iedere medewerker die meer wil weten over de standaard. De cursus ISAE 3402 wordt in de praktijk gevolgd door consultants, medewerkers en (financiële) managers van gebruikers- en serviceorganisaties en accountants van zowel service organisaties als gebruikersorganisaties.

 

Niveau opleiding
Volledig inzicht in ISAE 3402

Studieduur
Circa 16 uur

Vorm
E-Learning (online)

Investering
EUR 895 (excl. btw)

Niveau
Geen vooropleiding noodzakelijk, enige kennis van financiële processen en ICT is gewenst.