Bouwinvest Real Estate Investment Management (REIM) B.V. is een gespecialiseerde vermogensbeheerder in vastgoed voor institutionele investeerders.

Bouwinvest beheert drie Nederlandse fondsen in de sectoren woningen, winkels en kantoren. Daarnaast investeert Bouwinvest internationaal op basis van seperate mandaten in Europa, Noord-Amerika en AziĆ«/Pacific. Het totaal belegd vermogen is EUR 8,8 miljard. Bouwinvest is in alle opzichten een sterke en toekomstgerichte organisatie. Alle Nederlandse vastgoedfondsen lieten in 2013 een outperformance zien ten opzichte van de IPD/ROZ index. 

De organisatie kent een robuuste governance-structuur, met o.a. een RvC, Investment Committee en gespecialiseerde Risk Management, Legal en Compliance professionals. De dedicated asset management teams worden ondersteund door experts op het gebied van Research & Marketing, Finance, CSR en Investor Relations. Met ISAE 3402 type I en II verklaringen en de in februari 2014 verkregen AIFMD vergunning onderstreept Bouwinvest haar aandacht voor kwaliteit, alsmede haar positie als voorloper in de markt.