ICT duidelijk maken voor ú

Accent Automatisering maakt uw ICT overzichtelijk en duidelijk. Want dat is ons doel: ICT duidelijk maken voor iedereen. Want het enige dat voor u telt is of “alles er is” en of “alles het doet”. Wat ‘alles’ dan precies is, daarvoor neemt u Accent in de arm. Vanzelfsprekend wilt u wel weten wat we doen. Dat vinden wij niet meer dan logisch! U houdt dus de grip op uw zaak.

Accent adviseert u de optimale oplossing voor uw bedrijf of instelling. Onze jarenlange ervaring in de zorg en expertise in kostentechnisch interessante oplossingen voor het MKB zorgen ervoor dat Accent een vertrouwde partner is voor veel bedrijven in Noord Nederland.

Koppelingen met specifieke software

Misschien wel het belangrijkste voordeel is de synergie met software voor de zorg. Wij verbinden uw infrastructuur probleemloos met diverse Z.S.P.’s en software leveranciers zoals E.Zorg, Stichting Gerrit, Promedico-ASP, MicroHIS, OmniHIS en Intramed. Infrastructuur, telefonie en data kunnen zo in één keer turnkey binnen uw praktijk worden opgeleverd. Accent zorgt zo voor synergie tussen telefonie, data, verbindingen en applicaties.

Kortom, van een simpele thuiswerkplek tot een complex IT-netwerk; van telefonie tot camerabewaking. Accent adviseert u graag.
Bel ons anders even. Dan leggen we u uit wat voor u werkt.